English in Paco Candel

Benvolgudes famílies,

us enllacem amb el blog de les classes d’anglès dins del projecte educatiu de l’Escola.

Esperem que el gaudiu i que el visiteu regularment per veure els avenços dels nens i nenes amb l’anglès!

Here you can find what we do in the English class in Paco Candel

Pels que a més a més vagin a l’extraescolar d’anglès, recordar-vos que fa uns dies us va arribar un full amb la paraula de pas per entrar a la zona privada de pares del Tedi Language Club, on podreu descarregar cançons i altres activitats per fer a casa.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies