Setmana de la Mobilitat del 22 al 29 de setembre #mobilitat2014

Benvolgudes famílies,

com molts ja sabeu, l’AFA es va convertir el curs passat en Padrina del riu Llobregat

2014-02-20 17.29.22

Des de l’Àrea d’Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat (Medi Ambient) de l’Ajuntament de l’Hospitalet, se’ns convida a un seguit d’activitats (caminades, pedalades, activitats lúdiques, etc.) que tindran lloc durant la setmana del 22 al 29.

Esperem que us agradin les propostes i que ens animem a participar !

Podeu trobar la informació clicant aquí: Setmana Mobilitat’14

 

1214 FULL Setmana Mobilitat 14 OK baix-page-001 1214 FULL Setmana Mobilitat 14 OK baix-page-002

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies