Jornada Portes Obertes Escola Paco Candel: 17/2 i 5/3 a les 17h

Benvolgudes famílies,

per tots aquells que tingueu coneguts, familiars, amics amb nens amb edat de fer la preinscripció, us comuniquem que el proper 17 de febrer i 5 de març a les 17h podran venir a conèixer la nostra escola durant les Jornades de Portes Obertes.

Si us plau, feu-ne difusió!

poster portes obertes 2014-15 1

poster portes obertes 2014-15 2poster portes obertes 2014-15 3

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies