Bicicletopatinada dimecres 26 i propers darrers dimecres de mes

Benvolgudes famílies,

el passat dia 29 de gener molts de nosaltres – nens i nenes i pares i mares!- vam passar-ho molt bé a la Plaça Europa durant la Bicicletopatinada convocada (gràcies a la idea d’una mama de l’escola – Mònica-)  per l’AFA Paco Candel.

Aquest dimecres torna a ser el darrer dimecres de mes, i us animem a que ens tornem a trobar, a la sortida de l’escola, al centre de la Plaça Europa per passar-ho bé tots junts! La nostra intenció és repetir aquesta activitat cada darrer dimecres de mes, sempre que la meteorologia ho permeti.

Animem a que pares i mares portin també els seus patins en línia o patinets. Els que més en sàpiguen podran ajudar a la resta a fer les primeres passes. Segur que ho passarem molt bé!

No oblideu els cascos, genolleres, colzeres, etc. !!!

40065_1

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies