Notícia a TV L’H sobre l’Escola Paco Candel

Benvolgudes famílies,

us enllacem amb el vídeo que la Televisió de L’Hospitalet  va gravar ahir dia 7 de maig, explicant la situació de l’escola pel curs vinent (2013/2o14) al comunicar-nos el Departament d’Ensenyament de la Generalitat que no posaran  un nou mòdul prefabricat.

Cliqueu aquí: L’informatiu LH

En aquest sentit, animem a totes les famílies de l’escola a que assistiu a la reunió que tindrà lloc el proper divendres dia 10 de maig, a les 16.45, a l’escola, on s’explicaran les novetats per al curs vinent (2013/2014) en relació al nombre de preinscripcions, espais de l’escola i mòduls, i accions reivindicatives.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies