Portes Obertes extraescolar anglès, dimarts 8 abril a les 17.25

Apreciades famílies,

Us convidem a veure les classes d’anglès el proper dimarts 8 d’abril a les 17:25. El motiu d’aquestes “portes obertes” es mostrar-vos un activitat típica de TLC. Potser els pares haureu de participar! El fet de que estigueu a classe motiva molt als nens així que esperem que tots vosaltres pugueu assistir. Per la bona realització de l’activitat preguem que esteu a la porta de la escola a les 17:20. Allà penjarem una nota especificant en quines aules es troba cada grup. Germans i germanes estan benvinguts!

Salutacions

Rachel Fenton

 

 

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies