Actes commemoratius del 50è aniversari de l’edició del llibre Els altres catalans de Paco Candel

Benvolgudes famílies,

Programadactivitatsdelsactesco-page-001us volem informar dels Actes Commemoratius pel 50è aniversari de l’edició del llibre Els altres catalans de Paco Candel, autor que dóna nom a la nostra escola.

Assenyalem especialment, l’activitat que es durà a l’escola durant el mes de maig consistent en la lectura de contes infantils sobre la figura de l’escriptor a càrrec d’Ester Pardo.

Demà dimarts, dia 1 d’abril, a les 19 hores es celebrarà la Presentació del programa d’activitats a l’Hospitalet amb la projecció del documental Candel, la llibertat d’expressió.La figura i el nom de Paco Candel estaran sempre units a L’Hospitalet, la ciutat on l’escriptor, periodista i activista polític va ser regidor de Cultura en el primer ajuntament nascut en democràcia.

Enguany se celebra el cinquantè aniversari de l’edició de l’obra de Paco Candel, Els altres catalans, el primer estudi sobre la immigració a Catalunya i un dels llibres més coneguts i celebrats de l’autor. Ajuntament i entitats ciutadanes, juntament amb la Fundació Paco Candel, hem volgut retre-li homenatge i recordar la seva obra amb un complet programa d’activitats commemoratives al voltant d’Els altres catalans: xerrades, teatre, cinefòrum, una ruta urbana, contes infantils i clubs de lectura.

Esperem que gaudiu molt de les activitats!

 Programadactivitatsdelsactesco-page-002

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies