Fi del curs 2013/2014. Us desitgem molt bones vacances d’estiu !!! i …

Benvolgudes famílies,

uff!! com passa el temps!!!

Els nostres peixos, tortugues, cotxes, lleons, jaguars, carabasses, fades i follets i xocolates ja han acabat el curs!!!

Des de l’AFA us volem desitjar que passeu molt molt bon estiu i sobretot que compartiu  moltes estones de jocs, de relax, de contes i d’imaginació amb els vostres fills i filles.

Esperem que hàgiu gaudit de totes les activitats que s’han fet i us recomanem que recarregueu piles per venir amb molts ànims i energia el proper curs acadèmic. Des d’aquí, us animem a tots i totes que participeu en les diferents comissions de l’AFA per poder continuar mantenint aquest bon funcionament i perquè els vostres fills i filles gaudeixin dels beneficis de la vostra implicació amb l’escola.

Agraïm, un any més, ben sincerament i amb totes les nostres forces la magnífica tasca feta per l’equip educatiu de l’escola. Lluïsa, Lídia, Palma, Anna, Dani, Cristina, Gemma, Paula, Eva, Esther, Iolanda, Laura, Cristina, M.Carmen, Mònica, Juanmy i tot l’equip CET10, Susi, Fede, i tot l’equip que s’encarrega de tenir l’escola ben polida i plena d’energia per començar un nou dia. Moltes gràcies per la vostra feina!!!

i….

us convidem, a totes les famíies, a participar al CONCURS d’ESTIU: sol ulleres

La Samarreta viatgera !!!

tant sols heu de fer una foto, allà on aneu, de la Samarreta Paco Candel i enviar-la a : afapacocandel-comunicacio@googlegroups.com

Les fotos més originals de la samarreta tindran premi !

Molt bon estiu per tothom!!!

images

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies