Gran recollida d’aliments, setmana del 13 al 19 d’octubre

Benvolgudes famílies,

us fem arribar aquest missatge que creiem que pot ser del vostre interés.

******************************************************************

Des de Tres Quarts per Cinc Quarts, com a entitat membre de l’Espai de Ciutadania, volem fer difusió de la Gran Recollida d’Aliments que estem organitzant juntament amb la Creu Roja de cara a la Setmana Solidaria de L’Hospitalet, que tindrà lloc dels dies 13 a 19 d’octubre

La Setmana Solidaria de L’Hospitalet és una iniciativa solidaria endegada per la plataforma Espai de Ciutadania que davant de la crida que la Creu Roja ha fet davant la situació d’emergència social en que es troba el país, ha decidit impulsar una campanya de recollida d’aliments per tal de pal·liar la greu situació de moltes famílies d’arreu de la ciutat. Davant d’això, des de l’Espai de Ciutadania et demanem la teva col·laboració en la recollida aportant aliments de caducitat no immediata i fent difusió d’aquesta campanya entre els teus familiars, amics i coneguts. 

Podreu fer entregar dels vostres aliments a biblioteques, regidories, poliesportius, centres cívics i culturals, etc

Per a que disposeu de més informació sobre el tema, adjuntem la noticia apareguda al Diari de L’Hospitalet sobre la Gran Recollida d’Aliments i el Document Setmana Solidaria L’Htots dos en PDF i properament disposarem d’una pàgina web www.setmanadelasolidaritat.org (actualment en construcció) amb tota la informació sobre aquesta campanya. 

En els propers dies continuarem informant sobre el tema.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies