Taller: Emocions en Família. Educació emocional I i II.

Benvolgudes famílies,

us informem que els propers dies:

9 octubre, 23 octubre, 6 novembre, 20 novembre i 11 desembre, de 15.30 a 17h està previst l’inici del curs d’Educació Emocional II, destinat a totes aquelles persones que l’any passat vareu fer el curs Educació Emocional I, que impartiran ESBE (Educació, Salut i Benestar Emocional).

Per les persones que estigueu interessades a fer el curs Educació Emocional I, s’ofereix de nou aquest any, en les mateixes dates abans mencionades però de 17 a 18.30h. L’import dels cursos és de 25 euros/curs.

Aquí podeu consultar el temari i la programació d’ambdós cursos:  Programa Educació Emocional en Família

El nombre màxim de participants és de 20 persones per cada curs. Tothom que hi estigui interessat ha de posar-se en contacte (trucar o enviar missatge) al telèfon de Vicky, de la Comissió d’Acció Social,  646437748 o escriure a vickypelos@hotmail.com

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies