Coral de pares per Nadal 2015

Benvolgudes famílies,

coral navidadDegut a l’exit de l’any passat des de l’AFA hem decidit donar continuïtat a una activitat que pretén convertir-se en una tradició a la nostra escola,  l’ actuació de cant coral. Ens sembla que pot ser molt divertida pels pares i molt didàctica pels nens i nenes que s’hauran d’enfrontar a una experiència tan enriquidora com és una actuació en directe davant el públic.

Com es tracta de què els pares/mares donin exemple als seus fills, des de l’AFA fem una crida a tots aquells que vulguin participar com a cantants.

Coral%20com%20Regente11Tots aquells que vulgueu participar us podeu dirigir al e-mail de comunicació afapacocandel-comunicacio@googlegroups.com o bé als delegats de la vostra classe perquè ens ho facin saber i us afegirem al grup de whatsapp de la coral. Tota l’informació la penjarem a l’enllaç Coral Pacocandelera 2015.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies