Intercanvi de menjar per llibres

Benvogudes famílies,
us fem arribar aquesta informació per si és del vostres interès.
******************************
Setmana solidària a les biblioteques
Del 10 al 15 de desembre a totes les biblioteques de la ciutat recollirem menjar pel banc d’aliment de la Creu Roja de L’Hospitalet.Porteu-nos aliments bàsics (llegums secs i oli) i reculliu un llibre.
Entre tots omplirem el banc d’aliments.

Durant aquella setmana també necessitarem voluntaris que ens ajudin a realitzar l’intercanvi d’aliments per llibres. Si hi esteu interessats, demaneu informació a la vostra biblioteca.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies