XIV Torneig Escolar d’Escacs

El passat 14 de Febrer va tenir lloc el XIV Torneig Escolar d’Escacs a l’escola Thau de Barcelona (organitzat per l’escola d’escacs de Barcelona), on hi van participar tres alumnes de l’escola Paco Candel, Lluc, Sara i David de 1r.

Felicitem als tres jugadors per fer-ho tan bé!

IMG_4355_p      IMG_4359_2 IMG_4360_2

 

You may also like...

1 Response

  1. jordi ha dit:

    Genial! és molt bon que els nostres nens es vaguin interessant per aquests tipus d’events intel.lectuals i que portem el nom de la nostres escola ben alt. Enhorabona als tres!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies