Caseta a les Festes de Santa Eulàlia

Benvolgudes famílies,

A la darrera assemblea extraordinària de la AFA, la comissió Volem Créixer va plantejar la possibilitat de muntar una caseta a les festes de Santa Eulàlia del 4 a 7 de juny al Parc de l’Alhambra, amb servei de bar i activitats per a nens amb les següents finalitats:

  • Donar a conèixer al districte la nostra escola i la seva problemàtica actual.
  • Donar-nos a conèixer als mitjans i grups polítics que assisteixin a l’esdeveniment.
  • Recollir signatures per a la construcció de l’edifici que es presentaran posteriorment a la Generalitat.
  • Recaptar fons per col·laborar amb els projectes i necessitats de l’escola.
    • Projectes de futur: tendal per al pati, material esportiu,…
    • Projecte curs actual: material de robòtica, llibres de la biblioteca

Per fer-ho possible, necessitem la col·laboració i participació de totes les famílies de l’escola ja que s’han de cobrir els 32 torns de 4h. A l’entrada de l’escola hi ha la graella per apuntar-s’hi. Si no es completen els torns abans del 20 de març no podrà realitzar-se l’activitat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comissió Volem Créixer – AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies