Urgent: Ajudem als refugiats!!!

Benvolgudes famílies,

Arriba l’hivern, i a les fronteres de Sèrbia, Croàcia i Eslovènia milers de nenes i nens, àvies i avis, mares i pares que han fugit de la guerra i reclamen asil necessiten roba i equipament per protegir-se del fred.
 Es necessiten:
• 2.000 tendes de campanya

• 10.000 sacs de dormir

• 10.000 mantes
• 5.000 anoracs infantils
• 5.000 anoracs per a adults
• 5.000 parells de botes d’hivern per a petits i grans
Millor si tot aquest material pot ser nou o, com a mínim, seminou, net i en bones condicions.
Tot, tot, i tot ho hem de dur dissabte 7 de novembre de 10 a 14h a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona (carrer de Sant Adrià, núm. 20, barri de Sant Andreu) perquè arribi a milers de persones refugiades a Europa Central.
Col·laborem amb la campanya ciutadana “Catalunya amb els refugiats”
Una iniciativa de deu entitats socials, culturals i d’ONG oberta a tothom que s’hi vulgui sumar.
Telèfon central de coordinació de la campanya: 934 662462
ajutrefugiats

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies