VII Jornada de Convivència i Èxit Educatiu: Educació afectiusexual

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar la informació que ens ha remès la Regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat en referència a la VII Jornada de Convivència i Èxit Educatiu: “Educació afectiusexual”.

****************

PROPOSTA A LES FAMÍLIES PER A QUE PARTICIPIN A LA TAULA RODONA DE LA VII Jornada “Convivència i Èxit educatiu: Educació afectiusexual”.

Benvolgudes i benvolguts,

El dia 20 de febrer durant tot el matí, la Regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de l’Hospitalet, conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona a través del grup GRODE (Grup de Recerca, Orientació i Desenvolupament Educatiu) i el Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, organitzem la VII Jornada de Convivència i Èxit Educatiu: “Educació afectiusexual”.


Us adjuntem el programa de la Jornada. Veureu que a les 12h està programada una taula rodona per a que diferents referents de la Comunitat Educativa puguin parlar sobre el tema, explicar experiències i plantejar dubtes i propostes. Us proposem que alguna de les vostres famílies pugui participar activament en aquesta la taula. El tema és prou important com per a que la vostra veu sigui escoltada i reconeguda. Necessitem com a màxim 2 persones (una de primària i una de secundària) que representin a les famílies. Penseu que hem enviat aquest mateix correu a altres AMPAs de la ciutat per poder facilitar al màxim la vostra participació.


Si us animeu, podeu contestar aquest mateix correu, trucar-me: 934036705; i/o parlar amb la Laura Madorell i l’Anna Pujol del Programa Suport a les Famílies: 93.448.83.79

Si voleu assistir-hi, podeu fer la inscripció a l’enllaç del final d’aquest correu:
El Centre de Recursos Pedagògics certificarà la participació a la jornada amb 5 hores d’assistència formativa.

Enllaç

Yolanda Riera. Tècnica social coordinadora Programa Suport a les Famílies. Unitat Ciutat Educadora. Regidoria d’Educació i Cultura.Àrea de Benestar i Drets Socials

Girona, 10, 2ª planta. 08901 L’Hospitalet de Llobregat.

Tel. 93 403 67 05 / Fax. 93 402 96 06 / yriera@l-h.cat

  
****************

Comissió d’Acció Social AFA Paco Candel 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies