CARNESTOLTES 2016: ASTRONAUTES I L’ESPAI 

INSTRUCCIONS PER FER LA DISFRESSA. Part 2

 Per realitzar el casc d’astronauta

   

 

Materials

  • Casc de la bici del nen o nena.
  • 2 plats de plàstic (els proporcionarà l’AFA en els tallers).
  • Paper d’alumini (el proporcionarà l’AFA en els tallers).
  • Cinta adhesiva transparent.
  • Un portafolis de plàstic o similar (per fer la visera del casc).
  • Tisores.
  • Enganxines (les proporcionarà l’AFA).

 

Tipus 1

  

Tipus 2

 

Primer pas:

Emboliquem tot el casc de la bici amb paper d’alumini i acabem de rematar amb cinta adhesiva transparent. Si el casc és del tipus 2, haurem de donar forma amb una cartolina a la part de darrera del casc, per tal de fer-ho més rodó. L’exemple del tutorial és amb el casc tipus 1.

Segon pas:

Agafem dos plats de plàstic i els retallem per ajustar-los a la forma del casc (tal i com es veu a la foto). Aquestes dues peces ens ajudaran a donar més forma al nostre casc. Un cop retallats, els embolicarem també amb paper d’alumini.

  
Tercer pas:

Enganxem els dos plats, un a cada costat del casc amb cinta adhesiva transparent. Decorarem els dos costats amb un parell d’enganxines.

 

vista de costat

  

vista de costat

 

 

vista per darrera

 

Quart pas:

Dibuixarem una plantilla en un paper del que serà la nostra visera del casc. Desprès traslladarem aquesta plantilla a un portafolis de plàstic transparent o un material similar i l’enganxarem al casc també amb cinta adhesiva transparent.

   
 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies