CARNESTOLTES 2016: ASTRONAUTES I L’ESPAI 

El dia 6 de febrer participarem a la Rua de Carnestoltes del barri. La disfressa escollida aquest any ha estat ASTRONAUTES I L’ESPAI.

Els nens  i nenes aniran vestits d’astronautes, els pares i mares serem l’espai (estrelles) i els germans més petits completaran aquest univers Paco Candel sent petits extraterrestres. Completarem la nostra comparsa amb un coet per anar a la lluna i els astres més importants: el sol, la lluna i la Terra.

Els nostres astronautes aniran amb una granota blanca d’un sol ús, i per tant podran anar vestits sota com vulguin i així evitar passar fred. La granota la decorarem amb enganxines, cinta americana grisa, una targeta identificativa “Escola d’Astronautes Paco Candel” i un cinturó. La disfressa es completarà amb un casc, una capsa a l’esquena i botes.

 

Casc

 
 

Granota

 
 

Capsa

 
 

Botes

 

Els pares i mares serem les estrelles i anirem tot de negre. Us proporcionarem estrelles de feltre, una gran i petites per cosir a la roba que porteu el dia de la rua. Opcionalment podem pintar-nos la cara amb estrelles i completar la disfressa amb una diadema de petites estrelles al cap (també de feltre o goma eva).

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies