CARNESTOLTES 2016: ASTRONAUTES I L’ESPAI.

 INSTRUCCIONS PER FER LA DISFRESSA. Part 1

Per realitzar la capsa de l’esquena  

Material

  • 1 Capsa de sabates (grandària en funció de l’alçada del nen).
  • 2 ampolles d’aigua (grandària en funció de la caixa: 0.50 litres o 1 litre o 1,5 litres).
  • Paper d’alumini (el proporcionarà l’AFA en els tallers).
  • Goma eva color gris (opcional) (la proporcionarà l’AFA en els tallers).
  • Cinta elàstica (la proporcionarà l’AFA).
  • Càpsules Nespresso (hi hauran en els tallers).
  • Tub corrugat (el proporcionarà l’AFA).
  • Cinta adhesiva transparent.
  • Cinta adhesiva doble cara.
  • Cola.
  • Tisores.
  • Enganxina “Creant escola” (la proporcionarà l’AFA).

Primer pas:

Emboliquem tota la capsa de sabates amb paper d’alumini i acabem de rematar amb cinta adhesiva transparent.

Segon pas:

Col·loquem dues tires de cinta elàstica fent dos petits forats a la capsa, tant a la part de dalt com a la part de sota, i fent un nus final a la cinta per evitar que s’escapi de l’interior de la capsa.

  
Tercer pas:

Emboliquem amb el paper d’alumini les dues ampolles d’aigua rematant amb cinta adhesiva transparent. Les enganxem a cada costat de la capsa amb cinta adhesiva transparent (la boca de l’ampolla cap amunt) (tal i com es veu a la primera foto).

Quart pas:

Opcional, podem enganxar dues tires decoratives de “goma eva” de color gris (o d’altres), una a la part superior i una altra a la part inferior de la cara de la capsa que es veurà (enganxar amb cinta de doble cara). La tira superior de “goma eva” serà on col·locarem les tres càpsules de Nespresso (un cop xafades).

També enganxarem la enganxina “Paco Candel creant escola”.

   
 

Cinquè pas:

Col·locar els dos tubs corrugats en cadascuna de les ampolles fent un petit forat a la part superior de la capsa. 

   
 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies