Agraïments del Dissabte Candelero

Benvolgudes famílies,

Aquest dissabte vam cel·lebrar el nostre tercer Pacocandelero!!

I aquest any hem construït una cuineta amb palets, hem dissenyat una paret d’aigua i sorra i hem arreglat l’hort.

Aquí podeu veure algunes fotos!!!

També volem agraïr a la comissió d’Acció Social el seu esforç i dedicació per organitzar-ho tot i molt especialment a totes les famílies que vau venir dissabte i vau fer possible, un any més, el dissabte pacocandelero.

A tots, moltes gràcies!!

Junta AFA Paco Candel

 

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies