Agraïment participació al Cinema Familiar

Benvolgudes famílies,

Volem agrair l’interès i la participació de les famílies que van venir a gaudir de la primera jornada de Cinema Familiar. Ens vam sentir tots molt acompanyats amb una pel·lícula, sense paraules, però plena de missatges universals.

Agraïm especialment a les famílies que van portar sucs per compartir, que ens van ajudar repartint crispetes i les que es van quedar, al final, per recollir la sala. Gràcies també a la Teacher Sara per ser una de les organitzadores.

 Us esperem el proper 20 de maig al vespre, al Cinema Familiar A la fresca” !!!
 fotosCineAbril16
Junta AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies