Celebració de la Castanyada

castanyeres-1 castanyeres-2

Benvolgudes famílies,

És temps de tardor i ja hem celebrat la Castanyada.

El passat 28 d’octubre vam celebrar la Castanyada a l’escola. Tots els nens i nenes es van reunir al pati per cantar i ballar cançons de la tardor i fins i tot els més grans van fer un ball de bastons. Ens van venir a veure les castanyeres que van repartir les castanyes que havien collit a la muntanya.

Moltes gràcies als pares, mares i àvies voluntàries, així com a les maquilladores (Vicky i Sandra)!! Un dia ben especial per posar fi a la “Castaween week”.

Podeu veure les fotos de la festa al blog de l’escola http://blocs.xtec.cat/diapacocandel/

Comissió de festes

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies