CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA 08/03/2017

ES CONVOCA ASSEMBLEA ORDINARIA DE SOCIS DE L’AFA:

Dia: Dimecres 8 de Març de 2017
Hora: 16:45
Lloc: Menjador Escola

ORDRE DEL DIA:

  • Presentació de la nova Junta.
  • Estat de comptes.
  • Actualitat i projectes de les diferents comissions.
  • Torn obert de paraula.
  • Repartiment de carnets de socis i de DVD’s del festival de Nadal de 2014.

En cas de no poder assistir podeu ser representats per algun altre soci a qui li delegueu el vostre vot (en el cas que hi hagin votacions de propostes). Podeu descarregar el full de delegació de vot i el dia de l’assemblea el vostre representant l’haurà de dur signat per vosaltres.

Hi haurà servei d’acollida gratuïta. Cal avisar abans del 6 de Març a en Juanmy Huerta.

 

NOTA: Tot i que a l’enquesta del dia preferit per fer l’assemblea fa sortir Dimecres 1 de Març (en detriment de Dijous 2 i Dissabte 4), hem hagut de posposar una setmana la data per a complir amb els 10 dies de preavís que dicten els estatuts de l’AFA.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies