Els Alumnes del Paco Candel han estat al YoMo ( Young Mobile Congress)

Hola famílies,

El passat dimecres 1 de març els alumnes de 3er i 4rt van poder assistir al YoMo (Youth Mobile Congress) gràcies a que la Rachel Fenton, directora de TEDI Languages (l’empresa encarregada de l’activitat extraescolar d’anglès), ens va convidar.

Què és el YoMo? És una fira tecnològica i científica que té com a objectiu permetre a nens i nenes de tota Catalunya experimentar en el món de la ciència i la tecnologia i que forma part del Mobile World Congress. Els nostres fills i filles van poder treballar amb tablets, van aprendre què és la realitat augmentada, van programar robots, etc. Va ser una experiència única i tots es van quedar amb ganes de més.

Al blog del cicle mitjà de l’escola podeu trobar més fotos que es van fer durant aquest dia:
http://blocs.xtec.cat/mitjapacocandel/2017/03/05/visitem-el-mobile-world-congress/

IMG_20170301_133701 (2)

IMG_20170301_132432
Moltes gràcies, Rachel!

Comissió d’extraescolars

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies