Jornades d’Aules obertes

Hola famílies d’activitats extraescolars,

Us informem que del dilluns 27 al divendres 31 de març serà la SETMANA D’AULES OBERTES de totes les activitats extraescolars.

A diferència d’altres cursos, aquest any volem probar una nova manera de fer les portes obertes. Volem que totes les famílies d’alumnes d’activitats extraescolars pugueu visitar TOTES les activitats i no només les que fan els vostres fills i filles. D’aquesta manera podreu veure no només el funcionament real de les diferents activitats, sino que a més tindreu l’oportunitat d’observar el funcionament d’altres activitats que us puguin interessar pel curs que ve.

Si us plau, llegiu a continuació el funcionament de les jornades d’aules obertes:

Horari: Del dilluns 27 al divendres 31 de les 17 h a les 17:30 h

Funcionament entrades/sortides: Es convoca a famílies a les 17h a la porta principal de l’escola. El Juanmi s’encarregarà d’obrir i quan entri tothom, es tancarà la porta. Podreu sortir a les 17:30 h per la porta del pati quan el Juanmi vagi a obrir per fer sortir els alumnes d’extraescolars.

Funcionament: Els monitors/es faran la seva activitat com sempre, és a dir, com si no hi hagués cap pare ni mare. No tindran cap tipus d’activitat especial preparada perquè els pares i mares només seran espectadors del funcionament normal de l’activitat. Els monitors/es tampoc han d’oferir cap tipus d’informació sobre cap alumne.

Recomanacions pel bon funcionament de les aules obertes:
1. Es prega que la visita no afecti el desenvolupament normal de l’activitat.
2. No es una visita per parlar amb els monitors ni tampoc els monitors oferiran cap informació sobre el funcionament de l’activitat.
3. Si algú té preguntes o vol parlar amb el monitor, s’haurà d’esperar al final de l’activitat quan s’hagin entregat tots els alumnes als seus respectius familiars.
4. Es prega no fer soroll, no molestar i no quedar-se xerrant pels passadissos de l’escola.
5. NO ES PODEN FER FOTOS NI GRAVACIONS per motius de drets d’imatge del alumnes.

Si teniu cap dubte o pregunte sobre les aules obertes, si us plau, envieu-nos un email a afapacocandel-extres@googlegroups.com.

Moltissimes gràcies,

Comissió d’extraescolars

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies