Reunió extraescolars curs 2017-18

imatge-extraescolars-2Benvolgudes famílies,

El proper dimecres 27 de Setembre hi ha convocada una REUNIÓ D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER FAMÍLIES INSCRITES, per informar sobre les diferents activitats del curs 2017/18. Assistiran representants de les empreses encarregades de les activitats. Us convidem a que vingueu per resoldre cap dubte que pugueu tenir. Us esperem!

Data i hora: Dimecres 27 de setembre, a les 16:45 h.

Lloc: Menjador de l’escola.

Com sempre, hi haurà servei d’acollida gratuïta pels alumnes de l’escola. Cal omplir el formulari a http://afapacocandel.cat/acollida  .

Moltes gràcies,

Comissió d’extraescolars de l’AFA Paco Candel.


NOTA: Aquí teniu la informació de les activitats d’aquest curs:

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies