Resum Consell Escolar 28/03/2017

 

RESUM DE LA SESSIÓ DE CONSELL ESCOLAR 28.03.2017

 1. Lectura i aprovació de l’acta anterior
 2. Valoració del primer semestre del curs en els diferents àmbits: de gestió (obres realitzades a l’escola, millora del pati, migració a un nou programa de gestió escolar, nombre d’alumnes usuaris de menjador… ) pedagògic (valoració dels ambients, avaluació dels alumnes, re-ordenació del projecte d’educació emocional i de convivència…). Es presenta la modificació de la PGA amb les actuacions que s’estan duent a terme respecte a aquest últim tema i s’explica que els tallers d’educació emocional dirigit als alumnes de CM quedaran inclosos en la programació general anual
 3. Es presenta el calendari del tercer trimestre, que es lliurarà a les famílies del centre l’últim dia d’aquest trimestre
 4. Es comenta que davant la bona acollida de la xerrada sobre educació emocional de SEER dirigida a les famílies es farà una segona xerrada-taller.
 5. La Directora explica que al mes de març s’han passat les proves diagnòstiques de 3er de Primària i que el 30 de març sortiran els resultats. A banda d’estar o no d’acord amb aquestes proves, la realitat és que és una eina de diagnosi eficient per detectar mancances en els diferents grups.
 6. També s’informa que ha començat la preinscripció escolar, que acabarà el dia 4 d’abril.
 7. Un cop tractat els temes de l’ordre del dia, es passa a precs i preguntes:
  • L’escola agraeix els suggeriments fets per les famílies en quan a sortides escolars i maneres que aquestes resultin més econòmiques. La programació de les sortides correspon a l’equip pedagògic que tria les que considera més adient per aquell curs.
  • Conviden a totes les famílies a fer ús dels canals de comunicació adequats per comentar qualsevol dubte sobre els nostres fills i filles, demanar reunions amb la tutora i si es considera adient amb la direcció per solucionar dubtes sobre el funcionament de l’aula.
  • Un representant de les famílies comenta que hi ha pendent amb l’Ajuntament de l’Hospitalet el tema del tendall del pati. Diu que tornarà a insistir.
  • Finalment, davant la demanda de 27 famílies sobre la jornada continuada, un grup de mestres s’ofereix a tractar del tema en una reunió el proper dia 5 d’abril a les 16.45 en el menjador.

Sense cap altre tema a tractar, s’aixeca la sessió del consell escolar fins el proper 23 de maig de 2017 que està programat el següent.

 

Gràcies a totes les famílies per la col·laboració

Atentament.

Vicky Gutiérrez

Representat del Consell Escolar, sector pares i mares.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies