Inici del curs 2017/2018

Curs-comença-somriure

Benvolgudes famílies,

Després de les vacances d’estiu encetem un nou curs plens d’energia. Aquest curs estrenem un nou espai d’ombra, l’ampliació del menjador i dos noves aules. Tant de bo no passi molt de temps per poder estrenar un  nou edifici d’obra.

Aprofitem per donar la benvinguda a les noves famílies de P3. Durant aquesta setmana d’adaptació dels menuts, des de l’AFA també us volem fer saber que ens teniu a la vostra disposició per a resoldre tots el dubtes que tingueu.

A la pàgina web de l’AFA (http://afapacocandel.cat) trobareu tota la informació. Si no, podeu venir els dilluns de 16.45 h. a 17:30 h. al despatx de l’AFA, o fer-nos arribar un correu electrònic a l’adreça afapacocandel@gmail.com .

Us recordem que encara tenim disponibles xandalls. Com sabeu, no és una peça de roba obligatòria però si recomanable quan es fan sortides.

Salutacions i ens veiem per l’escola,

Junta AFA Paco Candel.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies