I aquest cap de setmana, què fem?

Us proposem, a continuació, un seguit d’activitats per aquest cap de setmana (10 i 11 de març).  Bon cap de setmana!!!

7ena Fira d’Estocs:

El 9 i 10 de març es celebra la 7ª Fira d’Estocs i també les primeres Olimpíades de Pasta Fresca.
La primera edició de 2012 es celebrarà, per primera vegada, durant dos dies consecutius, divendres 9 i dissabte 10 de març, en un nou emplaçament: el Passeig Sant Joan de Barcelona, en el tram situat entre els carrers Aragó i Consell de Cent. Al voltant d’una vintena de comerciants i professionals de la Dreta de l’Eixample sortiran al carrer per oferir els seus millors productes a preus de ganga. En el marc de la Fira se celebraran tallers infantils gratuïts per al públic més petit i la primera ‘Olimpíada de Pasta Fresca’, una curiosa competició en la qual un jurat d’experts gastrònoms valorarà la destresa dels participants a l’hora d’elaborar les diferents especialitats de pasta fresca. Més informació aquí.

Diada Castellera

TRES COLLES FAN PUJAR CASTELLS A GRÀCIA PER SANT MEDIR

Falta poc perquè comenci oficialment la temporada castellera i les colles ja comencen a escalfar motors fent algunes actuacions a plaça. Aquest diumenge és un exemple ja que se celebra la Diada Castellera de les colles de Sant Medir al barri de Gràcia. La cita és a les 12:00 hores, a la plaça del Raspall. Allà es reuniran els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sants i els Castellers de Sant Cugaet. Si ja teniu ganes de veure pujar castells, no deixeu perdre l’ocasió!

Ral·li de Sitges

El dissabte, els participants (vestits d’època i en cotxes molt antics) es concentraran a l’Illa Diagonal  entre les 10:00 i les 17:00 hores perquè tothom que vulgui els pugui veure. L’endemà, si sou matiners, els trobareu a la plaça Sant Jaume de Barcelona entre les 8:30 i les 11:00 h. Després arrencaran els motors i començaran el camí que els porta fins a Sitges passant per les Costes del Garraf. Es calcula que arribaran al Port d’Aiguadolç, cap a les 12:30 hores.

Excursions de descoberta al Parc de Collserola

Us deixem en aquest enllaç, l’agenda del parc de Collserola, on trobareu un munt d’activitats per fer el cap de setmana envoltats de natura.

Teatre a la Fundació Joan Miró (Parc de Montjuïc). Preu: 6 euros.

Durant tots els caps de setmana del mes de març, la Fundació Joan Miró ofereix el muntatge La cigala i la formiga de la companyia Xip Xap. L’obra gira a voltant de la famosa faula i està protagonitzada per aquests dos simpàtics personatges que segur que coneixen la majoria de nens i nenes. Amb ells faran un viatge per totes les estacions de l’any i viuran una història que parla d’amistat i de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la. L’obra combina actors i titelles i s’acomapnya d’un munt de cançons perquè els infants puguin participar en tot moment. Més informació aquí.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies