LES QUATRE ESTACIONS DEL CANDEL

Benvolgudes families, us volem ensenyar unes imatges que parlen per si soles. Si feu una mica de memòria, recordareu que a la tardor va ploure bastant i el pati va quedar innundat molts dies, la terra no era capaç de filtrar i enlloc d’absorvir l’aigua, es quedava estancada. A l’hivern ens van realitzar obres de canalització, gràcies a les gestions de l’AFA i a l’actuació de l’Ajuntament, es van dur a terme amb molta diligència durant les vacances de Nadal. A la primavera l’equip directiu que a més de fer funcionar l’escola estan fets uns “manetes”, ens van deixar el sorral preparat per jugar i remenar sense parar.
El passat divendres 3 de maig va caure un bon aiguat i com podeu veure a les fotos de l’esquerra teniem de nou el pati ple de bassals, però com podeu comprobar a les fotos de la dreta, dilluns ja s’havia absorvit tota l’aigua. Estem molt satisfets de les millores, i esperem l’arribada de l’estiu amb ganes de seguir gaudint d’un pati a les 4 estacions.

Junta AFA

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies