SETMANA DE LA SOLIDARITAT 2020

Benvolgudes famílies ☀️

Avui comença la “Setmana de la Solidaritat 2020” de l’Hospitalet que, per segon any consecutiu, tracta sobre la violència de gènere i en la que, des de la Comissió de Coeducació de l’AFA, hem participat activament.

Compartim amb vosaltres un vídeo en el que fem lectura d’un manifest que hem elaborat per donar suport a aquesta iniciativa i per contribuir a prendre consciència, per tal d’encaminar-nos cap a una societat en la que cap tipus de violència masclista tingui cabuda.

“Fer-ho diferent és el pas que necessitem. Només depèn de voler-ho fer diferent”

( Chimamanda Ngozi Adichie, novelista nigeriana )

Comissió de Coeducació💜

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies