20 DE NOVEMBRE: DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DELS INFANTS

El 20 de novembre reivindiquem el dia universal dels drets dels infants. Es commemora l’aprovació de la Declaració Universal dels Drets de l’Infant, ratificada per l’ONU l’any 1989 en la Convenció dels Drets de l’Infant.

Es tracta del reconeixement d’una sèrie de drets que li corresponen a tots els infants menors de 18 anys pel sol fet de ser-ho, independentment del lloc on hagin nascut. Es basa en 4 principis bàsics: la no-discriminació, l’interès superior de l’infant, el dret a la vida i la participació.

Aquest dia ens ha de fer recordar a tota la ciutadania, que els infants són el col.lectiu més vulnerable enfront les problemàtiques existents al món. I és per això, que com a comunitat educativa, des de l’AFA, volem prendre consciència i implicar-nos socialment per tal que, en un futur no molt llunyà, els drets dels infants siguin una realitat plena arreu del planeta.

Compartim amb tots i totes un cartell i un vídeo sobre aquest dia, en el que nens i nenes expliquen quins són els seus drets. Pretenem reflexionar i sensibilitzar-nos per tal de produir canvis socials que millorin la vida dels nens i nenes.

“La humanitat ha d’atorgar a l’infant el millor d’ella mateixa”

Comissió de Coeducació

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies