CARTA ALS REIS MAGS

Benvolgudes famílies

Ara que tenim les festes de Nadal a tocar🎄, volem compartir amb vosaltres un cartell i una carta als Reis Mags 👑 que hem escrit des de la comissió de coeducació de l’AFA.

Us animem a reflexionar amb els vostres fills i filles sobre el tipus de joguines que demanem 🎁 i a ampliar el ventall, per tal de fomentar la diversitat que nens i nenes necessiten per créixer en llibertat i desenvolupar-se plenament.

El límit és la seva imaginació! 💫

Comissió de Coeducació 💜

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies