XERRADA “15 ANYS DE COEDUCACIÓ” EL 28 D’ABRIL

Hola famílies!! 🌞

Tal i com us vam avançar, hem preparat una sorpresa 🎉 per tal de revertir part del 1r premi rebut pel projecte que vam presentar a la 9a edició dels premis Affac, des de la comissió de coeducació.

A l’AFA volem fer xarxa i enfortir la nostra comunitat educativa, convertint-nos en motor de canvi per una societat més inclusiva i equitativa.

És per això que volem convidar-vos a una xerrada/taller el proper dimecres 28 d’abril a les 18h 💻 per famílies, equips docents i directius, Afa’s, representants institucionals i entitats diverses de la ciutat.

De la mà de l’Anna Tutzó, tècnica i consultora en gènere, impulsora de diferents projectes de l’entitat “L’hora lliure”, analitzarem la situació de la coeducació a les escoles públiques catalanes, quina ha sigut la seva evolució en els darrers anys i quines millores podem fer per implantar-la de manera efectiva i transformadora en el dia a dia dels nostres centres educatius.

Per fer les inscripcions cal que ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per facilitar-vos l’enllaç de la reunió i confirmar l’assistència:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQTAsZ-tW-x2FnESZTkvxXoKNTvLGQ2sEggY60gTnGHGjSXQ/viewform?usp=sf_link

Us demanem la vostra col·laboració per fer difusió 📣 entre les persones i/o entitats que creieu que puguin estar interessades i així enfortir el compromís cívic i fer que aquesta proposta transcendeixi més enllà de la nostra escola.

Compartim el vídeo i el cartell divulgatius com a part de la campanya i esperem la vostra participació per donar empenta a aquesta iniciativa, en la que hem posat tots els nostres esforços 💪.

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies