CRÒNICA DE LA XERRADA “15 ANYS DE COEDUCACIÓ”

Hola famílies! ☀️

El 28 d’abril vam tenir l’oportunitat de trobar-nos virtualment 💻en el taller “15 anys de coeducació” a càrrec de l’Ana Tutzó, consultora i experta en gènere. 🆙

Va ser mot interessant 👍 i ens va fer reflexionar sobre un munt de coses i com capgirar-les des de l’escola. 🧮📚

Volem agrair a totes les persones assistents el seu temps i implicació. 👏 Per aquelles que no hi vau poder participar o per les que vulgueu revisar algun dels continguts que vam tractar, 📝 compartim amb vosaltres el vídeo del taller ▶️ i un resum que hem fet des de la comissió de coeducació de l’AFA, amb les idees principals. 💡

cronica-xerrada-15-anys-coeducació

Desitgem que sigui del vostre interès i esperem trobar-nos en la propera. 😊

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies