DIA INTERNACIONAL DE LA NENA

Hola famílies ☀️

Avui 11 d’octubre, reivindiquem el dia internacional de la nena per tal de reconèixer els seus drets i promoure el seu empoderament. 📢
Un dia internacional és molt més que una data en el calendari: és una finestra, un focus que centra l’atenció, en aquest cas, sobre les més de 1.100 milions de nenes menors de 18 anys. 🦹‍♀️


El 70% de l’analfabetisme i la pobresa al món té nom femení; 9 de cada 10 noies adolescents en països en vies de desenvolupament treballen en sectors deprimits on cobren molt poc o inclús res, a més de ser sotmeses a maltractament i explotació laboral; s’estima que més de 150 milions de nenes menors de 18 anys han patit violència sexual. 💔
Davant aquestes realitats, tenim el deure d’implicar-nos i prendre mesures per afavorir el ple desenvolupament vital i la igualtat real i efectiva d’oportunitats per les nenes. ⚖

Aconseguir la igualtat de gènere i l’empoderament femení és part integrant de cadascun dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que marca l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible , signada pels líders mundials. 🌍


Aconseguir-ho també està a les nostres mans!! 💪

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel  🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies