DIA INTERNACIONAL DE LA NENA I LA DONA EN LA CIÈNCIA

Hola famílies! ☀️

Avui 11 de febrer, és el dia internacional de la nena i la dona en la ciència.🧬🧫

Us animem a fer una ullada als materials que hem preparat: un cartell i una infografia per posar en valor la tasca de les científiques que estan al capdavant de les vacunes contra la Covid-19 i així visibilitzar la seva aportació i la de totes les dones que, al llarg de la història, han contribuït a salvar i a millorar la vida de moltes persones mitjançant la ciència i la tecnologia. 📚💻

Us encoratgem a promoure l’interès i la curiositat científica en les nenes i les joves per impulsar i reconèixer tot el seu talent i trencar les barreres a les que s’han d’enfrontar. 📣

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies