DIA INTERNACIONAL DE LES DONES RURALS

Hola fam铆lies, 🌞

Avui 15 d’octubre es el Dia Internacional de la Dona Rural. Aquest dia es va crear amb la finalitat de donar visibilitat a la contribuci贸 que fan les dones a la millora econ貌mica, empresarial, social i cultural de les 脿rees rurals d’arreu. Tamb茅 per con猫ixer la seva decisiva aportaci贸 a la seguretat aliment脿ria, especialment a trav茅s d’una preocupaci贸, molt sovint manifestada, pel desenvolupament sostenible i les pr脿ctiques ecol貌giques.

Comissi贸 de Coeducaci贸 💜
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si contin煤a navegando est谩 dando su consentimiento para la aceptaci贸n de las mencionadas cookies y la aceptaci贸n de nuestra pol铆tica de cookies, pinche el enlace para mayor informaci贸n.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies