DIADA DE SANT JORDI

Hola famílies!! ☀️

Des de la comissió de coeducació de l’AFA, volem desitjar-vos que passeu avui una bona diada de Sant Jordi. 🌹📚

Gaudiu d’un dels dies més colorits i macos de l’any amb les vostres filles i fills. 😊

Passegeu, mireu llibres, gaudiu de la cultura i regaleu tantes roses com vulgueu, lliurement, sense limitacions de gènere. Totes i tots podem rebre i regalar llibres i roses, ser dracs, princeses o el que puguem imaginar. 🐲

Aprofitem Sant Jordi per trencar estereotips i prejudicis i caminar cap a una societat més diversa. 👍

Us hem preparat unes propostes per triar literatura infantil fetes per la comissió i també un enllaç amb recomanacions de lectures per infants i joves amb perspectiva de gènere, que poden ser molt útils. 📓📕

https://www.rosasensat.org/perspectiva-de-genere-i-coeducacio-lectures-infantils-i-juvenils-per-treballar-dins-i-fora-laula/

Bona diada!! 🌹🌹

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies