Vaga General 14 de novembre

Benvolgudes famílies,

 El 14 de novembre hi ha convocada una Vaga General coincidint amb la Jornada d’Acció Europea, una mobilització global impulsada per la CES (Confederació Europea de Sindicats) per combatre les polítiques d’austeritat aplicades pels governs europeus.

Com a persones individuals tenim moltes raons per secundar aquesta vaga i protestar contra unes retallades laborals, socials i econòmiques que no fan res més que precaritzar i hipotecar el nostre futur.

Com a col·lectiu d’AMPA ens sobren les raons, les retallades en educació ja les estan patint cada dia els nostres fills a l’escola.

A Catalunya, les federacions d’AMPAs, el MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) i totes les plataformes en lluita per l’educació pública de qualitat, recolzen la vaga i ens animen a participar-hi.

Com podem fer-ho?

  •         Fent difusió d’aquesta convocatòria entre les famílies
  •           No portant els nens a l’escola
  •          Participant a la manifestació convocada. NO US OBLIDEU LES SAMARRETES GROGUES.

En defensa de l’educació pública, NOSALTRES FAREM VAGA.

 Així mateix, us informem de l’empresa CET10 ens ha comunicat que el dimecres 14-N hi haurà SERVEIS MÍNIMS per l’acollida i l’extraescolar de la tarda.

Manifest MUCE vaga 14 novembre (manifest)

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies