Èxit de la Segona Edició del Mercat de Segona mà

Benvolguts,

el passat dimecres dia 12 es va celebrar a l’escola la segona edició del mercat de segona mà. Els que hi vam assistir vàrem poder tastar uns deliciosos pastissos

pastissos

i vam poder adquirir un munt de productes a molt bon preu i en molt bon estat.

 

En resum que va ser tot un èxit!!!

Agraïm a totes les persones que van assistir i, en especial, als participants, als pastissers i a l’organització que va fer una decoració nadalenca preciosa. Moltes gràcies també a Marian Sendra per les fotos.

Moltes gràcies a tots i… fins la propera edició!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies