Convocatòria Assemblea General Extraordinària Socis AFA Paco Candel

CONVOCATÒRIA
ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA
DE SOCIS DE L’A.F.A. PACO CANDEL

Dia: dijous dia 13 de desembre de 2012
Hora: 16:15h en primera convocatòria i a les 16:45h en segona convocatòria
Lloc: Escola Paco Candel

ORDRE DEL DIA:
● Reforma Llei Educativa LOMCE
● Torn obert de paraula

La vostra assistència és molt important, en cas de no poder ser presents podeu ser representats per algún altre soci a qui li delegareu el vostre vot. Podeu recollir el full de delegació de vot al taulell de l’AFA de l’entrada i el dia de l’assemblea el vostre representant l’haurà de dur signat per vosaltres.

ASOCIACIÓ DE FAMÍLIES D’ALUMNES DE L’ESCOLA PACO CANDEL
http://afapacocandel.cat
afapacocandel@gmail.com

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies