Recordatori: assemblea AFA avui, i altres…

Benvolgudes famílies,

us recordem que avui a les 16.45 hi ha assemblea de socis de l’AFA a les 16.45. Es tractaran diversos temes d’interès per les famílies i, per tant, és molt important la vostra assistència. Recordeu també que si no podeu assistir podeu delegar el vostre vot complimentant el formulari que trobareu a l’entrada de l’escola.

Us volem recordar també que el proper dia 23 es celebrarà la festa de Sant Jordi, amb diverses activitats organitzades per la Comissió de Festes, d’Acció Social i de Comunicació. Aquest mateix dia 23 serà l’últim dia perquè pugueu entregar la petició del nombre d’entrades per la festa de final de curs (14 de juny) per tal de poder fer una primera previsió de assistents. Aquest any, tal com se us va comunicar, el preu de l’entrada a la festa serà de:

  • 1,5 euros per les famílies sòcies de l’AFA. El preu de 1,5 euros inclou l’entrada per tots els membres de la família (entenent per família: els pares i germans del nen escolaritzat).
  • 4 euros per les famílies no sòcies de l’AFA. Igualment, el preu és per la totalitat de la família (pares + germans).
  • Per tots aquells membres (avis, tiets, etc.) que vulguin venir (siguin o no siguin socis de l’AFA) el preu serà de 3 euros addicionals per persona.

Per qualsevol aclariment, en aquest sentit, no dubteu a preguntar als membres de la Comissió de Festes o a la Junta de l’AFA.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies