L’AFA Paco Candel participa a la Xarxa Clau. Jornada de presentació 23 novembre #xarxaclau

Cartell Jornades Xarxa Clau_HospitaletBenvolgudes famílies,

Dissabte 23 de Novembre, el Projecte XARXA CLAU PER L’ÈXIT educatiu es presenta a l’Hospitalet de Llobregat, a l’Institut Bellvitge (Av. Amèrica,99)

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i FaPaC us convida a vosaltres, a tots els membres de la vostra AMPA, a les famílies del vostre centre, per suposat a l’equip docent del vostre centre i a totes les organitzacions i associacions de la vostra comunitat educativa, a la Jornada “La participació de les famílies, clau per a l’èxit educatiu”.

En la qual es podran conèixer els resultats de les actuacions educatives d’èxit recollides als resultats finals de la recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea, INCLUD-ED (2006-2011). Aquesta recerca va ser seleccionada pel VI Programa Marc de la Comissió Europea per presentar les solucions als problemes educatius de la Unió Europea. El projecte, coordinat pel CREA (Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtats),ha durat 5 anys (2006-2011) i hi han participat 15 universitats i 14 països europeus.

L’assistència a les jornades, tant de les famílies com de l’equip docent és important, ja que ens permetrà saber quines són les actuacions d’èxit educatiu validades per la comunitat científica internacional i posteriorment treballar amb l’AMPA perquè arribin a tots els nostres nens, nenes i joves. Per aquest motiu, animem a que el màxim de persones possibles de la comunitat educativa participi. D’aquesta manera podrem aconseguir que l’èxit arribi al nostre alumnat.

Inscripció a la Jornada al següent link: (encara hi ha places lliures però cal fer la inscripció per poder fer el recompte d’assistents).

https://docs.google.com/a/fapac.cat/forms/d/1dhRMxeM3EFKvZpksfExvXs2B6m6XTsWAVYKHqAq6DU0/edit

Més informació sobre les Jornades:

http://www.fapac.cat/xarxaclau/noticies/jornades-presentaci%C3%B3-xarxa-clau-hospitalet-de-llobregat

L’AFA Paco Candel participa a la Xarxa Clau

Projecte Clau 4Què és el Projecte Clau?

Per qualsevol informació podeu escriure a projecteclau@fapac.cat

Persona de contacte de l’AFA Paco Candel sobre el Projecte Clau: Xavi Montes (pare Oscar P4   )

Fa uns dies i a diferents territoris es van realitzar les formacions a voluntaris. Transmetent coneixements i motivant les famílies. Les AMPA podem liderar actuacions que influeixen en l’èxit dels nostres fills i filles. Les #AMPA som #xarxaclau Us hi sumeu?

Projecte Clau 1Projecte Clau 2Projecte Clau 3

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies