L’HORT DE L’ESCOLA

 

L’AFA ha cregut convenient fer memoria de les activitats que van ser realitzades per pares l’any passat ( i esperem que aquest també ) d’una banda per agrair la feina ben feta, i d’altra per animar als pares a PARTICIPAR aquest curs.

Si parlem de l’hort tot comença amb una iniciativa de l’ escola que de seguida el Ruy i l’Elena pares del Ruy de P3 (Peixos) vam assolir amb entusiasme. La feina no era sencilla el terra era sec i van instar a  l’ajuntament per que vingués amb máquines per foradar el terra que va fer les actuacions necessaries per poder començar a posar les llavors.
3

L’hort necessita molta dedicació, s’ha d’anar regant regularment i s’ha de vigilar que no hi hagi insectes o plagues que s’encarreguin de que els nens no puguin gaudir de la magia de la natura, ja que ells mateixos son els protagonistes fent la plantada de llavors i observant el creixement de les plantes.

2

Gracies a la feina d’aquest pares l’hortet ha anat creixent i creixent i els nens van fent les diverses activitats i tallers que el col-legi havia previst.

Aquí us deixem una mostra de com a anat evolucionant l’hort fins a donar els fruits dessitjats.

5 61 710 8 9  TOMATE BERENJFINAL

You may also like...

1 Response

  1. Inma ha dit:

    Una iniciativa fantàstica i una gran feinada. Moltes felicitats i gràcies per la vostra dedicació!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies