34a Diada de l’Esport Escolar

diada esport

Benvolgudes famílies,

Aquest dissabte 30 de maig es celebra la 34a edició de la Diada de l’Esport Escolar organitzada pel Consell Esportiu en col.laboració amb l’Ajuntament.

Podreu participar a 30 activitats diferents (per les activitats bàsquet 3c3 i vòlei 2c2 cal inscripció prèvia www.cehospitalet.org) i a les 11 hores a l’entrada del poliesportiu Sergio Manzano hi haurà una masterclass de zumba.

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies