Casalet juny

casalet juny
Benvolgudes famílies,
Us informem que del 6 al 21 de juny hi haurà el CASALET DE TARDA per complementar l’horari intensiu que es fa a l’escola (horari intensiu: de 9h a 13h sense menjador i de 9h a 15:30h els usuaris del menjador).
Horari del casalet: de 15:30 a 16:30 i de 16:30 a 17:30
Dates d’inscripció: Teniu fins el 27 de maig per entregar al Juanmy Huerta el full d’inscripció i el comprobant d’ingrès. 
Podeu demanar el full d’inscripció al Juanmy Huerta (de dilluns a divendres de 16:30 a 17:30) o també el podeu descarregar des d’aquest link.

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies