Bones vacances famílies!!!

 estiu
Benvolgudes famílies,
 
Des de la Junta de l’AFA volem desitjar-vos molt bones vacances i volem agraïr-vos, un cop més, que amb la vostra participació i col·laboració haguem pogut fer tot el que hem fet aquest curs. Per aquest motiu us hem preparat el vídeo que us adjuntem.

 

I recordeu, ens veiem al setembre amb moltes ganes i noves propostes!!
Descanseu força i gaudiu de l’estiu!
Bones vacances!!!
 
La Junta

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies