Cross Escolar de L’Hospitalet 2017

Benvolgudes famílies,

Us traslladem aquesta informació que ens fan arribar des del Consell Esportiu de L’Hospitalet per si és del vostre interès:

Cross Escolar 2017

Hola a tothom;

Una vegada ja ha començat la temporada 2017-18, el següent esdeveniment del Consell Esportiu és el Cross Escolar de L’Hospitalet, que es celebrarà el dissabte 11 de novembre al Circuit de la Feixa Llarga, a partir de las 10 del matí.

La participació es gratuïta i, com sempre, hi haurà obsequis per tots els arribats a meta (amb un regal especial pels tres primers classificats de cada categoria), un sorteig de material y activitats lúdiques de lliure accés. Tota la info aquí.

Com a gran novetat, aquest any es realitzarà una cursa solidària a les 10:45h : teniu més info aquí.

Els fons recollits en aquesta cursa seran destinats al programa Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de Creu Roja.

 Us esperem a tots/es, gràcies i salutacions;

 Eduard Galí

Director Consell Esportiu L’Hospitalet

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies