Resum Consell Escolar 25/01/2018

Resum Consell Escolar 25-01-2018

  1. Es procedeix a la lectura i aprovació per consens de l’acta de l’ultima reunió del Consell.
  2. Es presenta el pressupost de l’exercici 2018. Es comenta que la liquidació de l’exercici 2017 encara no s’ha pogut finalitzar, degut principalment al canvi de programari per part del Departament.

El pressupost es divideix en dos: escola i menjador.

Les principals partides del pressupost de l’escola són: en referència als ingressos, l’aportació de les famílies amb aproximadament un 80% del total; i en relació a les despeses, les sortides(excursions, colònies, piscina) i el material didàctic (paper, material fungible i informàtic), que representen cadascú aproximadament el 30% del total del pressupost.

Els ingressos del menjador provenen de les famílies (72%) i de les beques (28%), i les despeses corresponen pràcticament en la seva totalitat al monitoratge i al càtering.

Es fa èmfasi en la quasi nul.la morositat de les famílies.

  1. En l’apartat de precs i preguntes es plantegen les següents qüestions:

Es comenta que el nivell de soroll de menjador es força elevat i pot arribar a provocar incomoditat a l’alumnat d’infantil. S’ha estudiat la proposta de dinar a les classes que s’ha de rebutjar per la inviabilitat donat les normes de seguretat i higiene i la normativa de manipulació d’aliments.

S’informa que el mòdul previst per al següent curs (i que ja serà l’últim) està licitat i signat. La proposta és posar-lo abans de l’estiu i s’està estudiant la problemàtica de compaginar l’obra amb l’activitat habitual de l’escola, sobre tot en relació a la cimentació i l’operativa de les grues per instal.lar el mòdul. Tanmateix, degut a l’actual situació política, el Departament no està prenent cap decisió en referència a millora de personal, projectes nous, noves actuacions, etc.

Per últim, es comenta el calendari de portes obertes de l’escola pel proper curs que es realitzarà els dies 21 de febrer a les 15 hores i el dia 6 de març a les 17 hores. Per altra banda, enguany s’han planificat unes jornades de portes obertes per a les famílies de l’escola en horari de matí i tarda per conèixer el funcionament de cicles i cursos. Aquesta acció s’emmarca dins el Projecte “Redissenyem les reunions amb les famílies” promogut per la Fundació Bofill i del qual el nostre centre ha participat com a centre pilot.

L’Hospitalet de Llobregat, a 29 de gener de 2018.

 

Atentament,

Xavier Montes

Representat del Consell Escolar, sector pares i mares.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies